CORONA: Onze terrassen & take-away zijn terug open! Check hier wat er tijdelijk verandert!

Info bedrijven

IJskar(ren) voor bedrijven

Info

Verwen je medewerkers en/of je klanten met een ijsje van Foubert! De afgelopen jaren krijgen we meer en meer de vraag van bedrijven om hun medewerkers (en zichzelf :)) en/of hun klanten te trakteren op een ijsje. Dit kan onder verschillende vormen. Van een simpel bezoek met 1 of meerdere karren aan uw bedrijf/bedrijven/winkel(s)/.. tot en met een volledige fleet van ijskarren die over heel België al uw klanten trakteert op een ijsje, live te volgen op een gepersonaliseerde live tracker.

Ontdek de mogelijkheden hieronder:

Fleet van ijskarren

Scenario: We schakelen een aantal van onze ijskarren in om bvb al uw filialen te gaan bezoeken in Vlaanderen. Op voorhand maken we een gepersonaliseerde live tracker (live voorbeeld hier).

Gepersonaliseerde live tracker

De tracker kan u implementeren op uw eigen website en werkt uiteraard ook goed op mobiele toestellen. Zo kan u een hele beleving koppelen aan het feit dat u uw medewerkers trakteert op een ijsje. Het motiveert ze ook om met een bepaalde #tag foto’s te posten.

Kostprijs: We hanteren hiervoor het principe van u betaalt wat u verbruikt + de voorrijkosten die we op voorhand kunnen bepalen. We werken niet vaak met een all-in formule aangezien het voor ons (en vaak voor jullie) heel moeilijk is om in te schatten hoeveel mensen er overal aanwezig zullen zijn en wie er allemaal een ijsje zal eten. U ontvangt achteraf een factuur met de details per stop. U bepaalt zelf wat u wil aanbieden aan uw klanten (vanaf maximum 1 bolletje per persoon tot de volledige kaart).

Aanvragen: Neem contact op via info@foubert.eu of via 03 336 23 80 met een korte beschrijving van wat jullie willen doen.

Bedrijfsbezoek

Scenario: We bezoeken uw bedrijf in de namiddag om al uw medewerkers te trakteren op een ijsje. Dit kan reeds vanaf 40 euro (+ eventueel een kmvergoeding). We komen langs met 1 of meerdere ijskarren, afhankelijk van de nood (we kunnen ongeveer 100 tot 150 personen van 1 of 2 bolletjes per kar voorzien per uur). U bepaalt zelf wat u wil aanbieden aan uw klanten (vanaf maximum 1 bolletje per persoon tot de volledige kaart).

Kostprijs: We hanteren hiervoor het principe van u betaalt wat u verbruikt + de voorrijkosten die we op voorhand kunnen bepalen via ons online offerteformulier. U ontvangt achteraf automatisch een factuur. Er dient ter plaatse niet betaalt te worden.

Aanvragen: Gebruik hiervoor ons online offerte en reservatieformulier. U ontvangt na een manuele controle van de beschikbaarheid een bevestiging.

Opendeur / nieuwe opening / speciale actie

Scenario: We parkeren een ijskar voor de deur van uw winkel of bedrijf. Uw klanten (en eventueel ook medewerkers) mogen bij een bezoek aan de winkel of bij een aankoop een ijsje komen halen aan de ijskar. Dit kan reeds vanaf 80 euro per uur (+ eventueel een kilometervergoeding). We komen langs met 1 of meerdere ijskarren, afhankelijk van de nood (we kunnen ongeveer 100 tot 150 personen van 1 of 2 bolletjes per kar voorzien per uur). U bepaalt zelf wat u wil aanbieden aan uw klanten (vanaf maximum 1 bolletje per persoon tot de volledige kaart).

Kostprijs: We hanteren hiervoor het principe van u betaalt wat u verbruikt + de voorrijkosten die we op voorhand kunnen bepalen via ons online offerteformulier. U ontvangt achteraf automatisch een factuur. Er dient ter plaatse niet betaalt te worden.

Aanvragen: Voor 1 karretje: gebruik hiervoor ons online offerte en reservatieformulier. U ontvangt na een manuele controle van de beschikbaarheid een bevestiging. Voor meerdere karretjes: gelieve contact op te nemen via info@foubert.eu of via 03 336 23 80.

Mogelijke personalisaties:

 • Branding van de televisieschermen met uw logo / huisstijl
  • € 5 / kar indien door jullie correct aangeleverd
  • € 50 opmaak indien door ons aangeleverd
  • € 75 / uur in regie voor eventuele aanpassingen op foute ontwerpen
 • Onze medewerkers dragen kledij met jullie merk op
  • Gratis indien door jullie aangeleverd
  • € 20 / tshirt indien door ons aangeleverd
 • Gepersonaliseerde chocolaatjes met uw logo / huisstijl
  • € 0.60 / stuk (insert picture) vanaf 100 stuks / alle stuks af te nemen
 • Gepersonaliseerde bovenpanelen
  • € 150 Enkel voorkant
  • € 450 Rondomrond
 • Gepersonaliseerde ijskar - wrapping
  • € 2500 voor de wrap + € 1200 rebranding in foubert ijskar

Was deze pagina hulpvol?

Bedankt om te helpen onze website te verbeteren.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

... en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties.